Doudou Miss Grenadine et couverture

reuzeleuk Miss Grenadine popje & dekentje

Staat: Nieuw product

Corolle

KZ21141

Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen...

38,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle. Speciaal voor de allerkleinsten, biedt de 'babicorolle'-collectie super zachte, lichte knuffels. Ideaal voor kleine handjes die willen knuffelen.

Het fuchsia knuffelpopje Miss Grenadine is 24 cm groot en heeft een expressief gezichtje van vinyl en een zacht, flexibel lichaam. Miss Grenadine is de ideale eerste knuffel van een baby'tje. En de grappige puntmuts is perfect om het popje vast te grijpen. Met een leuke dekentje met mooie bloemetjes om Miss Grenadine te verzorgen en warm te houden. De knuffelpop is een ideaal vriendinnetje om mee te nemen naar de kleuterschool of de creche!Met een naamtag en wasbaar in de machine.

Afmeting popje: 24 cm hoog.
Afmeting dekentje: 47cm x 47cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
02400.35
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.

product referentie :BKD22