jeu de laçage 'la cabane dans le jardin'

reuzeleuk rijgspel 'Tina's tuinhuisje'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ22796a

Bij dit rijgspel mogen de kleintjes meebeslissen: de plankjes kunnen naar believen op het huisje worden geregen. Zo ontstaat langzaam maar zeker...

24,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301125

Bij dit rijgspel mogen de kleintjes meebeslissen: de plankjes kunnen naar believen op het huisje worden geregen. Zo ontstaat langzaam maar zeker een prachtig tafereeltje: Tina's tuinhuisje! Materiaal: hout, polyester. Afmetingen: 25x29 cm.

Inhoud: 1 huis, 26 rijgplankjes, 2 rijgsnoeren, 2 aan beide zijden bedrukte voorbeeldkaarten.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
36.34.531.70.778
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.