reuzeleuke naaikaarten met accessoires*

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

Moulin Roty: Les Petites Merveilles (8)

Breng de figuren op de naaikaarten tot leven door te rijgen! De set bevat 3 naaikaarten, 4 veters in verschillende kleuren om te rijgen en een...

21,75 €

16,31 €

Add to my wishlist

Breng de figuren op de naaikaarten tot leven door te rijgen! De set bevat 3 naaikaarten, 4 veters in verschillende kleuren om te rijgen en een heleboel accessoires. Rijg de accessoires op de naaikaarten en maak een unieke prent die je als pronkstukje op de kast kan plaatsen wanneer ze af is. Keuze tussen verschillende leuke thema's. De naaikaarten zijn geschikt voor kids vanaf 6 jaar en bevorderen de motoriek.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
202000.35
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!

product referentie :710611

Collectie Moulin Roty: Les Petites Merveilles
Inspiratie en stories