moule à gâteau en silicone 'cheval Milly'

reuzeleuke Paard Milly bakvorm met recept *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ21798

Wat vindt elke jarige geweldig? Een prachtig versierde taart natuurlijk! Of het nu met chocoladeglazuur, gekleurde suikerhagel of poedersuiker...

22,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301147

Wat vindt elke jarige geweldig? Een prachtig versierde taart natuurlijk! Of het nu met chocoladeglazuur, gekleurde suikerhagel of poedersuiker is... het gebak is eenvoudig klaar te maken, ziet er geweldig uit en is een succes bij groot en klein. In het bijgevoegde boekje staan 3 recepten, geschikt voor kinderen, die eenvoudig uit te voeren zijn. Samen in de keuken aan de slag gaan, sterkt het zelfbewustzijn van het kind en bevordert het inzicht in het gebruik en de smaak van verse ingrediënten.

Met de Paard Milly bakvorm heb je verschillende mogelijkheden: vormgeven aan gebak, pudding en ijs. Door de versterkte rand is Milly ideaal voor kinderhanden! De bakvorm is geschikt voor oven en vriesvak (-40°C tot +230°C), is voedselveilig en vaatwasmachinebestendig.

Materiaal: silicone
Afmetingen: 29 x 24 cm

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
30.56.529.80.428
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.