Reuzeleuke set van 12 Woods plaktattoos

Staat: Nieuw product

Wee Gallery

KZP118

Met deze geweldige set tijdelijke plaktattoos zit je helemaal goed. Je kan het in je schuif leggen en bovenhalen als de kindjes zich vervelen of je kan ze gebruiken als mini geschenkje voor een verjaardag. De monochrome kindertattoos bestaan uit verschillende unieke tekeningen in bos-thema.

6,49 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WG-WG932

PersonageBeer

Wee Gallery Wood Tattoos - in deze set zitten 12 plaktattoos. Super handig en origineel om te geven aan de gasten van je verjaardagsfeestje of in goodiebags te steken en uit te delen. Makkelijk aan te brengen en te verwijderen met een beetje baby olie. De instructies zitten bij elke plaktattoo. De set bestaat in totaal uit 12 tattoos: 4 van een beer, 4 van een slapende vos en 4 van een houtlandschap. Geproduceerd in de USA met soja inkt - een eco vriendelijk alternatief voor de standaard aardolie inkt.

Afmetingen: 5 x 5 cm

Allergie waarschuwing: niet aangeraden voor mensen met gevoelige huid of met een allergie voor lijm.

Het assortiment van Wee Gallery bestaat uit kijkkaarten, knuffels, speelgoed, speeldekens en andere lifestyleproducten. Dit merk uit Californië maakt unieke producten voor baby's vanaf de geboorte tot ongeveer 24 maanden. Baby's zijn van nature aangetrokken tot zwart en wit. Het hoge contrast is niet alleen erg stijlvol maar de monochrome prenten en telkeningen zijn ideaal voor baby's om zich te focussen en je kleintje visueel te stimuleren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
6100.50.01
Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery! Zwart-wit dieren en herhalende patronen vormen de rode draad doorheen de collectie. In de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen. Ook na de pamperperiode blijven kinderen gefascineerd door Wee Gallery. Ze kunnen de vertrouwde dieren spotten op textiel, plaktattoos, activiteitenboekjes, nesting dolls en meer! Ontdek hieronder het volledige assortiment. Wee see like babies - Wee Gallery