bougies à gâteau 'Dream Big' or

reuzeleuke taartkaarsen 'Dream Big'

Staat: Nieuw product

Rice

KZ26571

Is jouw oogappel jarig en heb je een grote verjaardagstaart besteld? Dan kunnen de Dream Big kaarsjes niet ontbreken! De letters in een...

4,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Is jouw oogappel jarig en heb je een grote verjaardagstaart besteld? Dan kunnen de Dream Big kaarsjes niet ontbreken! De letters in een funky kleurtje zitten op een prikker die je gemakkelijk in een taart of cake zet. Klaar om de kaarsen uit te blazen en een wens te doen? Hoogte: 8,5 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
18.500.13
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.

product referentie :CDWOR-DREAM