Gouden maliënkolder mantel

Ridderlijke gouden maliënkolder mantel

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

Dappere ridders verdienen enkele de mooiste outfit!

Deze dubbelzijdige maliënkolder mantel is ideaal om kastelen en zetelforten te veroveren, vijanden af te schrikken, draken om de tuin te lijden en ... in stijl op het verkleedfeestje te paraderen.

33,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Gouden maliënkolder mantel in goud en zwart van het leuke verkleedmerk Great Pretenders met decoratief wapenschild op de rug. Deze dubbelzijdige cape kan langs 2 zijden gedragen worden en gaat makkelijk aan en uit dankzij de velcro sluiting aan de nek,... essentieel om volop te spelen en te ontdekken.

Leeftijd: 4-7 jaar

Great Pretenders is een tof Canadees kindermerk - opgericht in 1989 - met een geweldige collectie verkleedkostuums en accessoires in prachtige (velours)stof. Stuk voor stuk van hoge-kwaliteit, ontworpen met oog voor detail en ideaal voor kinderen om hun creativiteit en verbeelding al van het prille begin te stimuleren. Wat wil jij vandaag zijn? Een heldhaftige superheld, schattig lieveheersbeestje of stoere ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer is dan alleen maar een kostuum aantrekken. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten, plus rollenspel helpt kinderen zichzelf uit te drukken en te ontwikkelen. Ontdek alle geweldige verkleedoutfits van dit tof Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!


PersonageRidder
Leeftijdvanaf 4 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.37
Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen! Ben jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Rollenspel maakt de wereld meer begrijpbaar voor kinderen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten. Hoe gaat het sprookje van Great Pretenders nu verder? Ontdek alle verkleedoutfits van dit Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!

product referentie :C57055