Robbie Knuffeldoek - Rabbit Rose

Mooi konijnenknuffeldoekje uit biologisch katoen

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD1647

Slaap zacht met Liewood (178)

Meet Robbie, een combinatie van een zachte slaapknuffel en een multifunctionele tetradoek.

Perfect als knuffelvriend én als knuffeldoek voor je kleine dromer. Hij heeft ook een extra doel vanwege zijn groot formaat: je kan er de opening van een kinderwagen mee afschermen of je je baby er zelf mee kan inbakeren tijdens de eerste weken.

25,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12974 0037

CollectieRobbie
TypeKnuffeldoekjes
PrintsRabbit rose
KleurRoze

Robbie knuffeldoekje Rabbit Rose uit de Liewood collectie is een heerlijke knuffeldoek van groot formaat met een schattige konijnensnoet als fijne detail. Gemaakt uit hoogwaardig biokatoen en ook verkrijgbaar in andere kleuren en karakters.

Afmetingen: 60 x 60 cm 
Materiaal: 100% biologisch katoen, met CE label

Wassen is belastend voor het milieu en we raden je aan om je LIEWOOD-product voorzichtig te behandelen. De biologische stof en kleurstoffen die worden gebruikt tijdens de productie van het product blijven langer mooi als ze worden gewassen op lage temperaturen, wat ook middelen zoals water en zeep zal besparen.

Wasvoorschriften: wassen in de machine op max 40°C • altijd met vergelijkbare kleuren wassen • mag niet in de droogkast • niet bleken • strijken op lage stand • niet chemisch reinigen • krimpt max 5%
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.2
Liewood - Dit Scanidavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Slaap zacht met Liewood
Inspiratie en stories