sporttas - Pink

Romantische sporttas - Pink

Staat: Nieuw product

JP Bags

JPR157

Pink isn't just a colour, it's an attitude!

En met deze geweldige JP sportzak schitter je elke keer weer. Die kleurtjes, die details, het gebruiksgemak, ... alles is gewoon perfect om er tegen aan te gaan.

44,90 €

29,19 €

Zet op mijn verlanglijstje

Unieke Pink sporttas van JP - inspired by Jeune Premier. Belgisch design met een nostalgisch kantje en leuke kleurtjes, die je op je rug of bij de hand kan meenemen naar elke activiteit. Binnenin is er 1 groot compartiment met een kleiner zakje met rits voor kleine spulletjes. Licht van gewicht, dubbele handvaten, gemaakt uit waterafstotend materiaal en afgewerkt met lichtgevende stroken voor extra zichtbaarheid in het donker.

Formaat : 28 cm x 45 cm
Gewicht: 0,340 kg
Materiaal: 100% waterafstotend polyester

JP Bags is letterlijk en figuurlijk het kleine broertje van Jeune Premier. JP - wat staat voor Jack Piers - is een nieuw Belgisch label vol ongecompliceerde, hippe schooltassen en 80's rugzakken, uitgevoerd in een ultralicht en waterafstotend materiaal. Let's boogie!


Type boekentasgymtas
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.450.280.280.34
JP Bags - is letterlijk en figuurlijk het kleine broertje van Jeune Premier. JP - dat staat voor J ack P iers - is een fancy nieuw Belgisch label vol ongecompliceerde, hippe schooltassen en 80's rugzakken, uitgevoerd in een ultralicht en waterafstotend materiaal en unieke prints . Waar Jeune Premier in het leven werd geroepen om aan de noden van hun oudste zoon Ralph te voldoen , werd JP gecreëerd voor de benjamin van de familie: Jack. De geweldige look en feel van JP Bags neemt je zo helemaal terug in de tijd: terug naar de Flashdance jaren '80. Heerlijk retro maar toch van nu en vooral hartstikke cool! Let's boogie!

product referentie :Sp018225