ours teddy Sweetheart avec coffret coeur

romantische teddybeer 'Sweetheart'

Staat: Nieuw product

Steiff

KZ17194

Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Dit lieve beertje van Steiff, dat de naam Sweetheart...

39,90 €

Add to my wishlist

Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Dit lieve beertje van Steiff, dat de naam Sweetheart draagt, is op zoek naar een vriendje. Met het handig bijgeleverd hartvormig koffertje kan Sweetheart je overal vergezellen, bijvoorbeeld naar een heerlijke diner!
Gemaakt van zachte pluche dat super zacht en natuurlijk aanvoelt. Afmetingen knuffel : 22cm. Wasbaar in de machine op 30°. Met gele "knop in oor"-label dat aantoont dat ze authentiek zijn en blinkend rood strikje om zijn hals.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
02200.35
Steiff - Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Het Duitse merk Steiff wordt gezien als de uitvinder van de teddybeer en is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van beeldige knuffels. Steiff gebruikt voor zijn knuffeldieren en beren een pluisvrije oppervlaktestof van de hoogste kwaliteit. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.