Springtouw met houten handvaten - Zia

Fuchsia springkoord om mee buiten te spelen

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL191

Maak van springen in je springtouw een echt feestje dankzij dit knap springtouw met vrolijke kleurtjes.

Ideaal om springtouwkunstjes te oefenen, touwtje trek te spelen of lekker buiten te spelen. Aan het ene houten handvat zit een regenboog aan de andere Zia, een karakter van Lilliputiens.

12,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 83185

TypeSpringtouw
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 3 jaar

Rood springtouw Zia van Lilliputiens voor uren springfun, lekker buitenspelen en je rope skipping kunsten ;-) bij te schaven. Leuk geschenkje voor elk speels kind en verkrijgbaar in verschillende karakters en kleuren.

Materiaal: beukenhout met FSC label en katoen
Afmetingen touw: 185 cm - handgreep: 15 cm

_

Lilliputiens is een Belgisch merk dat ons origineel en kwalitatief speelgoed brengt in de meest bonte kleuren en gekke karakters. Je kan ervan aan dat ze je kwaliteit bieden en zonder meer in de smaak zullen vallen bij je kindjes.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.