Roos confettikanon hartjes

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR052

Release the sprakles ....met de toffe confetti popper van het feestmerk Meri Meri.

Het confettikanon zit vol hartvormige rood/roze confetti uit papier, plastiek en folie. Ook super leuk om boven te halen op een 'gender reveal party' ... it's a girl!

4,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 154441

CollectieLove
TypeConfetti
KleurRoze

Confetti kanon vol roze confetti, een populair item van Meri Meri, om je feestje een extra boost te geven. Ready to pop?

Materiaal: papier, plastiek

Afmetingen: 18,5 x 5 x 5 cm

Niet geschikt voor kindjes onder de 3 jaar.

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.180.050.050.04
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...