Royale prinsessen verkleedjurk - Golden Princess

Staat: Nieuw product

Travis Designs

Zoek je een jurk voor een échte prinses? Dan heb je ze gevonden! Deze gouden baljurk heeft een elegante neklijn van tule die net tot over de schouders valt, de bovenzijde is afgewerkt met schitterende bloemetjes en de vol rose tule rok is lekker wijd.

Om het plaatje af te maken, krijg je er een bijpassende diadeem bij met weelderige tule strik en afgewerkt met een fijn roosje. Wat kan een prinses nog meer verlangen?

49,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : GOPR3

PersonagePrinses/Koningin
TypeVerkleedjurken
KleurGoud

Royale baljurk 'Golden Princess' voor prinsessen van Travis Designs. Een prachtige toevoeging voor de verkleedkoffer! Deze mooie goud-roze jurk heeft een prachtig wijde rok met roosjes en goudroze details om eindeloos veel rondje te draaien.

De mooie stijlvolle prinsessen diadeem met strik maakt het plaatje compleet. Dit is de droomjurk voor elk klein meisje!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.330.050.370.36
Travis Designs is een superleuk Brits merk dat prachtige verkleedkleren maakt. Originele outfits en kekke accessoires zijn hun sterkste troeven. Travis Designs heeft de leukste pakjes voor meisjes, jongens en kleuters van 3 maanden tot 11 jaar. De prinsessenjurkjes worden gepresenteerd op een satijnen hangertje en de jongensoutfits zijn gemaakt van prima kwaliteit, gemakkelijk wasbare stoffen en uitgerust met de stoerste accessoires. De peuterkostuumpjes zijn ook volledig wasbaar, moest uw kleine monstertje een ongelukje krijgen.