Roze buggy voor poppen - Gordis powder pink

Staat: Nieuw product

Minikane

MKA081

Neem net zoals mama je baby overal mee naartoe in deze roze poppenbuggy van Minekane. Uiteraard zit hij als gegoten voor jouw favoriete Minikane pop en is hij ideaal om op avontuur te gaan.

59,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 10.10.003

TypePoppenaccessoires
KleurRoze

Lichtgewicht poppenbuggy Gordis Powder Pink van Minikane, speciaal voor de Minikane poppenbaby's van 34 cm maar ook leuk voor je favoriete knuffel. Kan in elkaar geplooid worden en voorzien van veilige sluiting zodat vingertjes niet gekneld geraken.

Afmetingen: 12 x 64 x 10 cm
Gewicht: 1,5 kg
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Materiaal: zitting uit 100% katoen met Oeko-Tex label en CE gecertificeerd
Herkomst: gemaakt in Frankrijk
Onderhoud: proper maken met een vochtige doek

Let op: deze buggy voor poppen is speelgoed en geschikt voor poppen en knuffels, niet geschikt om zelf in te gaan zitten of om kinderen in te vervoeren, overbelasting kan de buggy beschadigen.

_

Minikane brengt ons de mooiste poppenaccessoires en hippe Paola Reina-poppen. Deze worden sinds 1870 in de Alicante-vallei van Spanje gemaakt met materialen van de hoogste kwaliteit: van de haartjes, de ogen, tot de zoete geur van vanille, allemaal vrij van nare stoffen. De Minikane poppen zijn geweldige cadeautjes voor elk kind, ongeacht geslacht, ras of cultuur.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
MINIKANE is een Frans merk en de officiële verdeler van de hippe Poala Reina-poppen met zachte, subtiele vanille geur. Een geweldig geschenk voor elke hippe poppenouder. De poppen hebben elk een unieke look, los van ethnische oorsprong. Zo kan elk kind - ongeacht geslacht, ras, herkomst of cultuur - zich identificeren met deze hippe babypoppen en eentje kiezen dat écht bij ze past. Levensechte speelpoppen en de mooiste accessoires Je kan de levensechte babypoppen perfect combineren met de unieke poppenkleertjes en poppenaccessoires. Ze bieden een uniek brede selectie accessoires om jouw pop te personaliseren en nog meer karakter te geven. Vul de mini-kledingkast van je pop met hippe kleertjes in de mooiste stofjes en schattige accessoires of ga een wandeling met ze maken in hun hippe poppenbuggy. De mogelijkheden zijn eindeloos met Minikane en ze zijn geweldig om cadeau te doen!