Roze gouden kroon

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR267

Meri Meri: Kerst (59)

Tover jezelf om tot een stijlvolle prinses of de mooiste gast van het feest met deze wondermooie kroon van Meri Meri.

Deze hoofdband schittert en geeft je outfit écht een unieke toets.

15,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 189052

PersonageFee/Elf
CollectieKerstmis
TypeKronen
KleurRoze

Goudroze lauwerkrans met franjes van Meri Meri, wondermooi haaraccessoire om te dragen om een feestje of tijdens een verkleedpartij'tje. Dankzij de elastische band en klittenband past hij altijd mooi rond het hoofdje van jouw prinses.

Afmetingen: 34 x 7 cm

Materiaal: rosé goud kunstleer

___

Meri Meri is een uniek feestmerk met de mooiste feestartikelen voor de perfecte kinderfeestjes maar ze hebben ook fijne accessoires zoals patches, plaktattoos, sjaals en wondermooie haaraccessoires. Stuk voor stuk perfect voor kleintjes met stijl.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri: Kerst
Inspiratie en stories