Louise schooltas A4

Roze Louise schooltas A4

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL041

Lilliputiens: On the Move (36)

Met deze coole boekentas ga je gevleugeld naar het eerste studiejaar! Deze roze schooltas is het perfecte maatje om mee te nemen naar de lagere school. Naast hippe vleugels op de flap, heeft de tas verstelbare schouderbanden, een handige ophanglus, een buikriempje en een reflecterende band. Zo ben je altijd goed zichtbaar in het verkeer.

44,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86905

Louise geeft je vleugels! Deze tas heeft een ritszak en een groot compartiment en is ideaal om je schoolspulletjes in op te bergen. Klaar om te vertrekken? Naar school!

Formaat: 32 x 35 x 10 cm.
Materiaal: 100% polyester.
Schoonmaken met een vochtige doek.

Ga op stap met Louise de eenhoorn van Lilliputiens. Louise voert je door een wervelwind van pluimen en prachtige vlinders. Je vriendinnetje fleurt elke uitstap of schooldag op met haar levendige kleuren en vrolijke snoet.

Alle (school)tassen uit de Lilliputiens On the Move collectie zijn waterbestendig, hebben verstelbare riempjes en een lus om je tas aan de kapstok te hangen. Ook heeft elke tas de mogelijkheid om de gegevens van de eigenaar te noteren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
437290.37
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: On the Move
Inspiratie en stories