assiette 'Licornes dans les nuages' en mélamine

Roze melamine bord Eenhoorn flonkerglans

Staat: Nieuw product

Haba

KZ24788

Eenhoorn Flonkerglans staat mooi te pronken op dit mooi bordje! Als je je bordje helemaal leeg eet dan ontdek je de schattige afbeelding. Eet...

4,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Eenhoorn Flonkerglans staat mooi te pronken op dit mooi bordje! Als je je bordje helemaal leeg eet dan ontdek je de schattige afbeelding. Eet smakelijk!Met antisliprand. Materiaal: melamine. Diameter: 18 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
182.5180.134
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :300569