doudou Miss rose Etoilé et couverture

rozig knuffelpopje met sterren & dekentje

Staat: Nieuw product

Corolle

KZ21182

Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen...

38,50 €

Product niet beschikbaar op dit moment

Add to my wishlist

Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle. Speciaal voor de allerkleinsten, biedt de 'babicorolle'-collectie super zachte, lichte knuffels. Ideaal voor kleine handjes die willen knuffelen.

Het rozig knuffelpopje Miss Rose Etoile is 24 cm groot en heeft een expressief gezichtje van vinyl en een zacht, flexibel lichaam. Ze is de ideale eerste knuffel van een baby'tje. En de grappige puntmuts is perfect om het popje vast te grijpen. Het kleedje en bijhorend dekentje is bezaaid met vrolijke sterren. Gebruik het deken om het knuffelpopje te verzorgen en warm te houden. Miss Rose Etoile wordt vast de beste vriendin van jouw oogappel!Met een naamtag en wasbaar in de machine.

Afmeting popje: 24 cm hoog.
Afmeting dekentje: 47cm x 47cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
02400.35
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.

product referentie :BKG24