tapis d'éveil montgolfière 'Liz'

rozig luchtballon speeltapijt Liz*

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ22530

lilliputiens: Liz, het elfje (13)

Het speeltapijt van Liz prikkelt de zintuigen en nieuwsgierigheid dankzij de afneembare speeltjes aan de bogen. De baby zit lekker dankzij het...

99,99 €

64,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Het speeltapijt van Liz prikkelt de zintuigen en nieuwsgierigheid dankzij de afneembare speeltjes aan de bogen. De baby zit lekker dankzij het opgevulde kussen. De speelmat kan dubbelgeplooid worden en is met de handvaten makkelijk te verplaatsen. De bogen is afneembaar en bevat volgende speeltjes: een belletje, een bijtring en een spiegeltje. Geschikt voor kleine ontdekkers vanaf 0 maanden.

Diameter: 100 cm
Materiaal: polyester, katoen. Wassen op 30°C (zonder boog en speeltjes).

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
001000.9
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

product referentie :86561

Collectie lilliputiens: Liz, het elfje
Inspiratie en stories