Rugzak - Eekhoorn

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ763

Deze eekhoorn voelt zich goed in school, op pad of gewoon bij je thuis.

Het bosdier staat trots te pronken op dit handig rugzakje voor de allerkleinsten en binnenin is er plaats voor je brooddoos en drinkfles. Wat denk je? Zijn we weg?

17,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD00250

CollectieLittle big room
TypeRugzakken
Leeftijdvanaf 3 jaar

Elegant vierkant rugzakje Eekhoorn uit de Little Big Room collectie van het Franse Djeco, versierd met prachtige illustraties van onder andere een leive eekhoorn. Deze kleuterrugzak heeft verstelbare schouderriemen, een handvat en stevige rits. Aan de achterkant zit een handig naamlabel.

Afemtingen: 23 x 23 x 7,5 cm
Materiaal: 100% polyester, afgewerkt met een PVC coating
Onderhoud: proper maken met een vochtige doek

_

Het Franse speelgoedmerk DJECO is sinds 1954 is een familiebedrijf dat de mooiste kinderspulletjes maakt om mee te spelen, te knutselen, je kamer aan te kleden of mee te nemen naar school. Djeco werkt samen met grafisch ontwerpers, illustratoren van over heel de wereld, het hele team is gepassioneerd over het creëren van een gevoel van verwondering en ontdekking bij onze kleintjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Conny M.
  •  de 10/01/2024
Ziet er prachtig uit!
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!