Rugzak Ton sur Ton - Honey gold - The Sticky Sis Club

Vegan lederen rugzak voor elke hippe vrouw

Staat: Nieuw product

Sticky Lemon

RIL363

The Sticky Sis Club by Sticky Lemon (52)

Een honing gouden rugzak met verstelbare handvatten. Deze hippe tas is gemaakt van hoogwaardig vegan leer en heeft een echte suède flap aan de voorkant.

De binnenkant is gemaakt van een cool & chic gestreept canvas en de gouden ritsen zijn van YKK. De rugzak heeft aan de binnenkant een gewatteerd laptopvak. Ideaal om stijlvol op stap te gaan naar het werk of met de familie.

99,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1801830

CollectieThe Sticky Sis Club
TypeRugzakken
KleurGeel

Vegan rugzak ton sur ton The Sticky Sis Club Honey Gold van Sticky Lemon is een echte musthave voor mama of papa, met verstelbare schouderriemen. Klein vakje vooraan, groot binnenvak met klein zakje met rits en extra, gewatteerd laptop compartiment binnenin. De buitenkant is ton-sur-ton honing geel, de binnenkant is voorzien van coole monochrome strepen.

Een geweldig, stijlvol geschenk voor mama of papa!

Afmetingen: 27 x 13 x 38 cm
Materiaal buitenkant: hoge kwaliteits vegan leer + zachte suede - materiaal binnenkant: gestreept canvas
Wasadvies: je kan de tas makkelijk proper maken met een vochtige doek. We raden af om de rugzak in de wasmachine te wassen.

_

Sticky Lemon is al langer geliefd bij mama's en papa's en nu is er The Sticky Sis Club, het grote zusje van Sticky Lemon, een volwassen tassencollectie vol prachtige kleuren, designs en modellen met de vertrouwde eigenwijze stijl als we van Sticky Lemon gewoon zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Sticky Lemon - Dat is een opvallend leuk en fris kindermerk uit Nederland, boordevol kleur en speciaal ontworpen voor eigenzinnige en zoete kids. Sticky Lemon heeft een prachtige tassenlijn, met rugzakken en bijhorende pennenzakken. De Sticky Lemon-lijn ademt eigenzinnige kleurencombinaties. Zoet en stoer worden perfect gecombineerd ... net zoals in een overheerlijke citroen! Hey sweet bigger one let's play outside my poppy colours will shine in the bright sunlight dance, run, lay down in the grass be a little quirky together we love
Collectie The Sticky Sis Club by Sticky Lemon
Inspiratie en stories