petit sac à dos 'Cars Navy'

ruime kids rugzak 'Cars Navy'*

Staat: Nieuw product

Lässig

KZ25365

Vrrrooooeeeem, snelle racewagens scheuren over de kids rugzak van Lässig! Naar de sportschool of op daguitstap? De marineblauwe 'cars' rugzak is...

42,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Vrrrooooeeeem, snelle racewagens scheuren over de kids rugzak van Lässig! Naar de sportschool of op daguitstap? De marineblauwe 'cars' rugzak is ideaal voor kiddo's onderweg.
De rugzak heeft een ruim binnenvak met extra zijvakjes, een handig voorvak en twee netzakjes aan de zijkanten. Binnenin zit een extra etuitje dat je kan loskoppelen van een clip. Met naamtag, reflectoren, verstelbare schouderriemen en een dito borstriempje. De rugzak is gemaakt uit 100% polyester. Afmetingen: 40x25x10 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2540100.35
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.

product referentie :LMBPB1161