Ruime verzorgingstas Duo Weekender - grey melange

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB012

Goede reis! Met de Skip*Hop Duo Weekender ben je alvast perfect gepakt en gezakt. Deze extra large verzorgingstas zorgt ervoor dat je niets achter hoeft te laten en alles in een vingerknip terug vindt.

Een handig hulpmiddel voor elke avontuurlijke ouder die graag op pad trek met zijn of haar kleintje(s)

119,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 201400

Fancy XL verzorgingstas/weekend tas Duo Weekender van Skip Hop met details in eco-leer. Deze fancy tas is je ideale compagnon tijdens elk lang uitje, weekendje weg met kleintjes of ene logeerpartij bij oma en opa. Ook als kraamtas kan je hem meteen in dienst nemen.

De licht grijze Duo Weekender ziet er niet alleen mooi uit - kan zowel door mama's als papa's gebruikt worden - maar zit ook vol leuke features waaronder een ruime opening, twee aparte, uitneembare zakjes om ruimte te besparen en optimaal georganiseerd op pad te gaan, een extra sleeve om hem over de bagagestok, ruime zijzakjes voor meerdere flesjes met magnetische sluiting en zo kunnen we nog even verder gaan... kortom met de Duo Weekender zit je goed!

Afmetingen: 44,5 x 16 x 33 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.49530.35560.21591.4625
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!