boîte à musique Chat Kira

rustgevende muziekdoos 'poes Kira'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ22482a

Zoetjes glimlacht poes Kira naar kleine slapertjes! Op hun weg naar dromenland speelt ze voor hen een mooi melodietje en zorgt o voor rust na een...

34,95 €

24,47 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Zoetjes glimlacht poes Kira naar kleine slapertjes! Op hun weg naar dromenland speelt ze voor hen een mooi melodietje en zorgt o voor rust na een opwindende dag. Als de speeldoos boven de luiertafel hangt, zorgt ze gegarandeerd voor een goed humeur! Ca. 29 cm hoog. Geschikt vanaf de geboorte.

Materiaal: katoen/polyester.
Melodie: Rockabye baby.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
02900.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301171