Schattig bad- en bijtspeeltje met belletje - zebra Zippy

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS122

Zeg hallo tegen Zippy de zebra van Petit Monkey. Zullen we samen spelen?

Dit schattig speeltje kan je zowel gebruiken als badspeeltje, als boxspeeltje of als decoratie in de kinderkamer. Deze vrolijke zebra komt verpakt in een leuke geschenkdoos.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : NRT1

Zippy de zebra een 100% natuurlijk rubberen speeltje met een klein belletje binnenin en een zacht geruststellend geluid. Een ideaal eerste babyspeeltje om cadeau te doen!

Dit interessant speeltje heeft verschillende structuren en is daarom ideaal voor je kleintje om op te kauwen en bijten bij doorkomende, zeurende tandjes. Het stimuleert tegelijk de verschillende zintuigen zoals het zicht, gehoor, geur, smaak en de tast van je kleintje. Zippy heeft een perfecte grootte voor kleine handjes zodat ze hem makkelijk kunnen vastpakken. Er is ook een krokodil en een leeuw verkrijgbaar.

Afmetingen: 12 x 12 x 3 cm

Materiaal: puur natuurlijk rubber van de Hevea rubberboom, duurzaam geproduceerd en 100% biologisch afbreekbaar. Helemaal veilig voor kleintjes, met CE-label, ecologisch en niet-toxisch. Vrij van BPA, PVC en ftalaten. Zonder gaatje onderaan zodat bacteriën en schimmel zich niet kunnen opstapelen binnenin het speeltje.

Wasadvies: makkelijk proper te maken met een vochtige doek en milde zeep.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!