Schattig badpopje Plons - fuchsia

Staat: Nieuw product

Corolle

COR031

Mon Premier by Corolle (25)

Dankzij haar handige en lichte formaat kan deze badpop van Corolle overal mee naartoe, zelf in het water!

Van het dagelijkse bad tot een wekelijks zwempartijtje of de jaarlijkse vakantie naar zee, dit kleine vriendje hoeft nooit van je kleintje haar zijde te wijken!

34,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100200

Corolle maakt al 40 jaar poppen die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle.

Speciaal voor kleine mama's vanaf 18 maanden, biedt de 'mon premier'-collectie een complete wereld van zachte babypoppen. Ze draagt een schattig Fuchsia badpakje met schattig geel zeepaardje op. Je kan haar uit en aankleden en er bestaan verschillende kleedjes en accessoires binnen de Mon Premier collectie die het ontdekken meer dan waard zijn. Je hebt ook een set met bootje.

Lengte: 30 cm

Leeftijd: vanaf 18 maanden

Materiaal: deze babypop is klein en licht, lekker zacht om te knuffelen, neemt alle houdingen van een echte baby aan en kan echt mee in bad. Het hoofdje, de armen en beentjes van dit badpopje zijn gemaakt van zachte vinyl, die heerlijk naar vanille geurt.

Gebruiksadvies: bekijk het filmpje hieronder met meer uitleg over hoe je de Corolle badpop best afdroogt en laat drogen na het bad:

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.
Collectie Mon Premier by Corolle
Inspiratie en stories