schattig behang papier 'dots'

Staat: Nieuw product

Room Seven

De delicate bloemenprints, vrolijke kleuren en charmante motieven van het Room Seven beddengoed en accessoires zijn nu ook verkrijgbaar in een...

DIT PRODUCT IS OP BESTELLING EN HEEFT EEN LANGERE LEVERTIJD.

45,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : dots roze negatief 200142

De delicate bloemenprints, vrolijke kleuren en charmante motieven van het Room Seven beddengoed en accessoires zijn nu ook verkrijgbaar in een prachtige collectie behangpapier vol romantiek en betovering. Het behang is gemaakt in samenwerking met het Spaanse Coordonné, fabrikant en distributeur van exclusief behang en stoffen.
Een rol is 0.53m breed en bevat 10m behang. Keuze uit zes prachtige kleurvarianten.
Lengte van het patroon: 13,25cm.

Opgelet: Het behang kan niet worden geretourneerd omwille van de aard van het product. Twijfel je? Contacteer ons op welcome@kleinezebra.com voor een betalend sample aan €2/stuk. Het behang is enkel te verkrijgen op bestelling en heeft een levertijd van minimum 3 weken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
530100001
Room Seven - Room Seven is een Nederlands bedrijf, opgericht door Brecht Olsthoorn. Ze is de dochter van de oprichters van Oilily en maakt nu zelf kinderkleding. Ze combineert in haar spulletjes perfecte kwaliteit met hedendaagse flair. De collectie bestaat uit zachte kleurtjes, lichte stoffen en aparte designs. Room Seven zorgt ervoor dat uw kind zo lang mogelijk van zijn mooie spulletjes kan genieten!