Schattig bureau'tje - La classe in muisgrijs

Staat: Nieuw product

Laurette

KZ27488

Joepie ! Een eigen werkplekje ! :-)
Comfortabel zit ik op mijn stoeltje, schriftjes en papieren netjes opgeborgen in het vak, kleurtjes en...

575,00 €

172,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Joepie ! Een eigen werkplekje ! :-)
Comfortabel zit ik op mijn stoeltje, schriftjes en papieren netjes opgeborgen in het vak, kleurtjes en stiften in de schuif, ... ik doe mijn werk zoals de 'groten' !
Deze kleine schrijftafel wordt verkocht inclusief het bijhorende stoeltje. Het bureau'tje heeft een opbergvak en 1 schuif. De stoel is niet verstelbaar. Geschikt voor kids van 3 tot 6 jaar.
Gemaakt uit hout en metaal: beukenhout en MDF gewonnen uit eco-beheerd bos. Met de hand geschilderd met watergedragen verf (acryl) en geproduceerd in Europa. Afgewerkt met halfmatte watergedragen vernis.
Afmetingen:
Bureau : L 77cm x D 49cm x H 61cm.
Opbergvak: L 39,5cm x H 10cm
Schuif: L 22,5cm x H 8,5cm
Stoel : L 28,5cm x D 32cm x H 65,5cm, hoogte zitvlak : 34 cm

Dit product wordt gratis bezorgd in België via palletvervoer. Voor levering in Nederland en Duitsland is er een extra kost (kies deze optie). Voor levering in andere landen, contacteer eerst de kleine zebra klantendienst voor de geldende bezorgtarieven.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
80655028
Laurette - Ontdek het wonderlijke universum van Laurette, meubeltjes met een bijzondere sfeer en heerlijke kleuren die de zachte warmte van onze jeugd weergeven. Creativiteit, functionaliteit, kwaliteit en respect voor het milieu zijn de kernwaarden van de Laurette meubelcollectie. Elk meubelstuk gaat dan ook door de handen van professionele ambachtslieden die waken over de kwaliteit en detail. Wordt verliefd op prachtige meubeltjes, geïnspireerd op unieke retro designs…