Schattig flapjesboek - Ik ben geen boek ik ben een schaap

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ32180

Ik ben een schaap en geen boek!
Toe, blader niet zo in mij.
Doe liever mijn jas uit.
Draai het flapje om en scheer mijn vacht.

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 2 jaar
AuteurMilja Praagman
IllustratorMilja Praagman
GenreFlapjesboeken
ThemaDieren

In het grappige dierenboekje Ik ben geen boek, ik ben een schaap spreekt een schaap peuters direct aan. Met leuke verrassingen onder de flapjes.

Auteur & illustrator: Milja Praagman
Leeftijd: +2j.
Pagina's: 16
Afmetingen: 18x18 cm
ISBN: 9789462912014

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
181800.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.