Schattig Little Friends - Poppenhuis Droomhuis

Staat: Nieuw product

Haba

HAB198

Little Friends van HABA (97)

Het Haba droomhuis is een middelgroot poppenhuis om zelf in te richten,. Kies zelf waar je welke meubeltjes zet. Het poppenhuis behoort tot de Little Friends reeks van dit Duitse merk en is gemaakt van kleurrijk bedrukte houten platen.

Ideaal speelgoed om je kind zelf rollenspelletjes te laten bedenken en fantasie de vrije loop te laten.

64,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302172

CollectieLittle Friends
TypePoppenhuizen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Het Little Friends Droomhuis is klein en gezellig. De twee kamers kun je naar hartenlust inrichten met kleine meubels en voorwerpen. Eens ingericht is alles klaar voor de verhuis van Lilli, Mali en hun vrienden... Als de poppen nog meer plaats nodig hebben, kan het huis gemakkelijk met een aanbouw uitgebreid worden.

Afmetingen: 31 x 20 x 44 cm (wordt gedemonteerd geleverd)
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Materiaal: multiplex
Design: Ines Frömelt
 
Haba is afkomstig uit Duitsland. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.10.470.352.43
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories