mobile 'Animaux sauvages'

schattig mobieltje 'Wilde dieren'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ25806

Welkom bij de wilde dieren! Hier is altijd wat aan de hand. De dieren kunnen op verschillende manieren aan elkaar worden bevestigd. Zo ontstaan...

29,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Welkom bij de wilde dieren! Hier is altijd wat aan de hand. De dieren kunnen op verschillende manieren aan elkaar worden bevestigd. Zo ontstaan er steeds nieuwe dierenvriendschappen. Decoratieve versiering voor boven de wieg of luiertafel.

Materiaal: lindemultiplex.
Afmetingen: B ca. 23 cm, lengte variabel, koala ca. 9,5 cm x 12,5 cm.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.45
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :300338