NULL

schattig nachtlampje met zacht licht

Staat: Nieuw product

Haba

Met zijn zachte schijnsel vergezelt dit snoezige diertje alle kleine slapers op weg naar dromenland. Het nachtlampje werkt zonder batterij en...

54,95 €

Product niet beschikbaar

Add to my wishlist

Met zijn zachte schijnsel vergezelt dit snoezige diertje alle kleine slapers op weg naar dromenland. Het nachtlampje werkt zonder batterij en wordt gewoon op het voetstuk gezet om op te laden. Dankzij de kleine schakelaar aan de onderkant kan het lampje op elk moment worden in- of uitgeschakeld. Het lampje functioneert 11 uur lang zonder batterij en het zachte licht helpt jouw kleine spruit bij het slapen gaan!

Type verlichtingnachtlampje
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
19.215.414.20.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :7440