schattig 'olifant' 3-in-1 nachtlampje

schattig 'olifant' 3-in-1 nachtlampje

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

KZ31240

Dit schattige olifantje van SKIP * HOP past in elke kinderkamer! Met zijn 3-in-1 functies begeleidt dit diertje je lieveling naar dromenland:...

59,90 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Type verlichtingnachtlampje
Dit schattige olifantje van SKIP * HOP past in elke kinderkamer! Met zijn 3-in-1 functies begeleidt dit diertje je lieveling naar dromenland: als nachtlampje, muziek doos of projector. U bepaalt zelf de muziek en het licht om zachtjes in slaap te vallen - Het olifantje doet de rest.

De buik van de olifant is een nachtlampje! Zijn oren zijn kleine luidsprekers. U hebt de keuze tussen vier nummers en vier natuur geluiden en u kan het volume zelf bepalen. De projector kan een prachtige sterrenhemel toveren op de muur. Daarnaast heeft de olifant een timer om automatisch na 15, 30 of 60 minuten te stoppen.

Werkt met kabel.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
5.564.50.7
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!