Schattig prentenboek - Een hoop vrienden

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ29892

Een kleine pinguïn is droevig omdat hij niet kan vliegen. Alles heeft hij al geprobeerd. In z’n eentje lukt het hem gewoon niet. Gelukkig heeft de kleine pinguïn heel veel vrienden in de zoo. Die zullen hem helpen. Help jij hem ook?

13,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 2 jaar
AuteurKerstin Schoene
IllustratorKerstin Schoene
GenrePrentenboek
ThemaVriendschap

Een hoop vrienden is een liefdevol verhaal over klein zijn, een fantastisch idee en echte vrienden.

Tekst en illustraties: Kerstin Schoene
Pagina's: 32
Leeftijd: vanaf 2 jaar
ISBN: 9789058389831

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
30.52100.35
  • Door Anonymous A.
  •  de 26/02/2019
zoals verwacht
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.