Schattig prentenboek - Een hoop vrienden blijft samen

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ29895

Kleine schildpad is triest. Alle andere dieren zijn dartel en snel. Wat ze ook probeert, ze is altijd de traagste. Gelukkig heeft schildpad vrienden. Echte vrienden werken samen! En zo is schildpad met een zetje en jouw hulp – zwiep – opeens de snelste van allemaal.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 2 jaar
AuteurKerstin Schoene
IllustratorKerstin Schoene
GenrePrentenboek
ThemaVriendschap

Een hoop vrienden blijft samen is een warm verhaal over vriendschap.

- Interactief: draai het prentenboek om en help schildpad
- Over hoe alles mogelijk is samen met je vrienden
- Schattige dieren en toegankelijke illustraties

Tekst en illustraties: Kerstin Schoene
Pagina's: 32
Leeftijd: vanaf 2 jaar
ISBN: 9789462911598

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
30.52100.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.