Biokatoen rompertje met korte mouwen - Pineapple

Zachte grijze baby romper met handige drukknopjes en ananasprint

Staat: Nieuw product

Fresk

Fresk Pineapple motief (9)

Dit schattige rompertje met korte mouwen 'pineapple' is ideaal voor de warme maanden. Met speelse print en afgewerkt met een grijs...

15,95 €

11,17 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FS358

TypeRompers
PrintsPineapple
KleurGrijs
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Dit schattige rompertje met korte mouwen 'pineapple' is ideaal voor de warme maanden. Met speelse print en afgewerkt met een grijs boordje is het zeker ook super schattig om zo te dragen! Het brengt zeker een glimlach op ieders gezicht!

Een romper van zachte, biologische katoen met een fijne pasvorm en een eigenwijs printje. Het rompertje heeft een korte mouw en een enveloppe opening bij de hals. Makkelijk bij het aan- en uittrekken. Aan de onderkant zitten drukknoopjes. Maximaal op 40°C wassen. GOTS-keurmerk.

Dit product is beschikbaar in de volgende maten:

-newborn
-0-3 m
-3-6 m
-6-12 m

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
  • Door Anonymous A.
  •  de 03/08/2022
Mooi rompertje, precies zoals op de foto. Goede kwaliteit
Fresk - Zus Katja en broer Mark van Aardenne lanceren het wondermooie Fresk, een Nederlands merk met biologische babymode. Ze maken voor hun collecties steeds gebruik van biologisch katoen omdat het heerlijk zacht is voor de babyhuid en zorgt voor een fijne pasvorm en veel draagcomfort. Vrolijke en kleurrijke babycollectie Fresk biedt een collectie baby basics uit biologisch katoen waaronder slabbetjes , speendoekjes , rompertjes ,  pyjama's en dekentjes . De collectie wordt met veel zorg en aandacht ontworpen in Nederland en duurzaam geproduceerd in Europa. Katja en Mark kozen de naam van hun nieuw merk niet lukraak. Ze hebben een Scandinavische roots en voor hen staat Fresk voor een fris briesje, een nieuw begin. Een babycollectie zonder poespas, met liefde gemaakt voor baby’s en hun ouders. Volgens Katja van Aardenne combineert Fresk eigenwijs Hollands design met een vleugje retro Scandinavië. De collectie is lief, fris en heeft leuke en eigenwijze prints.
Collectie Fresk Pineapple motief
Inspiratie en stories