coussin fantôme 'Sleepy Ghost'

schattig Sleepy Ghost kussentje

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZ28093

S nachts een lieve knuffelvriend, overdag een mooie decoratie in de kinderkamer. Dit spookje moet je gewoon hebben! Het Sleepy Ghost kussen is...

27,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

'S nachts een lieve knuffelvriend, overdag een mooie decoratie in de kinderkamer. Dit spookje moet je gewoon hebben! Het Sleepy Ghost kussen is gemaakt uit 100% organisch katoen en heeft een polyester vulling. Hoogte: 35 cm.

KleurWit
Vormsilhouet
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
203500.35
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!

product referentie :FBL-GC