schattig spel 'Beer op wacht' *

schattig spel 'Beer op wacht' *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ30825

Gezelschapsspelen van HABA (141)

De kleine beer houdt de wacht. Stilletjes loopt hij van huis tot huis en brengt de dieren naar bed. Huppel de haas, Ulla de uil en Mini de muis...

37,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

De kleine beer houdt de wacht. Stilletjes loopt hij van huis tot huis en brengt de dieren naar bed. Huppel de haas, Ulla de uil en Mini de muis hebben echter hun favoriete knuffel verloren in het bos. Wie kan de wakende beer helpen bij zijn zoektocht naar de knuffels en samen met hem de dieren naar bed brengen?
Prachtige combinatie van een verhaaltje voor het slapengaan en een spel.Met nachtlampje (dooft uit na 30 minuten)!

Voor kids van 2 tot 6jaarSpeelduur: 5 tot 10 min
Inhoud: 1 lichtgevende beer, 4 dierenhuizen, 12 wegplaatjes, 4 tuinplaatjes, 8 bosplaatjes, 1 dobbelsteen met symbolen, 1 spelhandleiding.

Leeftijdvanaf 2 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
27.410.937.11.212
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :302103

Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories