Schattig teddybeertje - Dandelion rose

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM100

Cam Cam Dandelion (11)

Dit beertje in de lichtroze Cam Cam Dandelion-print staat mooi in de box, op een plank en is tegelijk heel leuk om vast te nemen, mee te spelen en te knuffelen.

Ook leuk om cadeau te doen als kraamgeschenk.

30,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1011.P48

CollectieDandelion rose
TypeKnuffels
KleurRoze

Schattige knuffelbeer - in de witte Dandelion Rose print van Cam Cam Copenhagen - met lange poten die kleine handjes makkelijk kunnen vastpakken, afgewerkt met een strikje en geborduurde ogen, neus en mondje.

Blaasbloemen zijn op hun mooist net voor ze hun zaadjes verliezen, die even later in het rond vliegen en zich verspreiden. De Dandelion-print van Cam Cam is een ode aan deze mooie, delicate bloem, in combinatie met art-deco elementen. Je hebt hem in gebroken wit en zacht roze. Een dromerige print, ideaal voor jouw kleintje om zalig op, onder of naast weg te dromen.

Afmetingen: 28 x 14 cm

Materiaal: buitenkant 100% organisch katoen met oekeo-tex standaard polyester vulling en OCS-label

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
281490.06
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.
Collectie Cam Cam Dandelion
Inspiratie en stories