chouette attache-tétine 'petit train'

Schattig tutkoord - Treintje*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ25337a

De speenketting met een grappige houten trein en bolletjes in prachtige kleuren is niet alleen super handig om de speen veilig te bevestigen, hij...

11,95 €

8,37 €

Zet op mijn verlanglijstje

De speenketting met een grappige houten trein en bolletjes in prachtige kleuren is niet alleen super handig om de speen veilig te bevestigen, hij is ook gewoon super leuk! Eenvoudig vast te maken met clip. Materiaal: hout. Lengte ca. 20 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20000.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :300459