boek goed gedaan, kleine beer

Schattig voorleesboek - Goed gedaan, kleine beer

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM011

Wij zijn helemaal weg van de mooie verhalen van Kleine Beer en zijn lieve papa Grote Beer. Samen zijn ze sterk en de onvoorwaardelijke liefde spat van elk verhaal af. Zo ook in dit nieuw verhaal. Verzamel ze allemaal!

'Kijk eens!' zei Kleine Beer.

Kleine Beer gaat op ontdekkingsreis in het bos. Hij klimt op rotsen, springt op takken en stenen, tot... plons! Gelukkig Grote Beer er altijd als Kleine Beer hem nodig heeft.

14,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047710387

Leeftijdvanaf 1 jaar
AuteurMartin Waddell
IllustratorBarbara Firth
Genreprentenboek
Themaavontuur

Welterusten, Kleine Beer was al helemaal opgefrist en nu geven we ook de andere vier Kleine Beer-boeken opnieuw uit in een vertaling die helemaal recht doet aan de verhalen van Martin Waddell.  In dit boek - Goed gedaan, kleine Beer - gaat kleine Beer op ontdekkingsreis in het bos, gelukkig is er Grote beer om hem in de gaten te houden.

Auteur: Martin Waddell
Illustraties: Barbara Firth
Vertaling: Jesse Goossens
Uitgeverij: Lemniscaat
Aantal pagina's: 32
Afmetingen: 26,8 x 22,2 x 1 cm
Thema's: beren, onvoorwaardelijke liefde
Leeftijd: vanaf 1 jaar
Verschijningsdatum: januari 2018

Dit voorleesboek wordt uitgegeven bij uitgeverij Lemniscaat. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit en staan voor boeken die origineel en goed geschreven zijn en toch iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boeken dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.010.230.270.37
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.