ravissante affiche Annelore Parot

schattige A4-poster van Annelore Parot

Staat: Nieuw product

Poisson Bulle

Annelore Parot, een geweldige Franse illustratrice, maakte voor Poisson Bulle deze lieve reeks posters in retro kleurtjes. Het hertje, de kat of...

10,00 €

6,00 €

Add to my wishlist

Annelore Parot, een geweldige Franse illustratrice, maakte voor Poisson Bulle deze lieve reeks posters in retro kleurtjes. Het hertje, de kat of de olifant vrolijken zo je kinderkamer op. Stylingtip: hang ze alle 3 bij elkaar, voor een extra streepje kleur in de kamer!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
213000.35
Poisson Bulle - Het idee van Poisson Bulle werd geboren toen Isabelle Biron Roger's zoontje Nino, 18 maanden werd. Hij werd een beetje te groot voor zijn kleine baby kamer en ze ging op zoek naar enkele grote-jongens-decospulletjes. Spijtig genoeg vond ze nergens wat ze zocht,; gemakkelijke, betaalbaare en mooie spullen. Toen kwam Isabelle op het idee om enkele illustrators van kinderboeken te contacteren. Aangezien ze zelf dol was op deze leuke tekeningen verzon ze het idee om in samenwerking met haar lievelingsillustrators verplaatsbare muurstickers te creëren. Gemakkelijk, betaalbaar én mooi. “Poisson Bulle, ma chambre c’est ma bulle!”