schattige babypop 'chouquette'

Staat: Nieuw product

Corolle

Corolle: 'les Classiques 36cm' (24)

Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen...

66,00 €

52,80 €

Add to my wishlist

Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle. Kleine meiden vanaf 2 jaar vinden de pop van hun dromen in de 'les classiques'-collectie. Deze schattige babypop heeft een soepel stoffen lijfje met vinyl armen en beentjes en kan al zelf rechtop zitten. Kleine mama's kunnen kiezen tussen blonde of bruinharige chouquette. Vanaf 2 jaar.
Hoogte pop: 36 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
03600.35
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.

product referentie :K6763

Collectie Corolle: 'les Classiques 36cm'
Inspiratie en thema's