schattige bewegende schilderijen ‘boerderij’

schattige bewegende schilderijen ‘boerderij’

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ13380

Atelier 'Les Petits' van Djeco (29)

Originele handenarbeid voor kleine handjes, waarbij met splitpennen schilderijen met leuke verrassingen gecreëerd worden. Een leuke manier om...

16,50 €

Product niet beschikbaar

Add to my wishlist

Originele handenarbeid voor kleine handjes, waarbij met splitpennen schilderijen met leuke verrassingen gecreëerd worden. Een leuke manier om dingen in elkaar te puzzelen en een geweldig schilderij op te bouwen waarin verschillende onderdelen kunnen bewegen. Alles wat je nodig hebt om leuk en creatief te knutselen in 1 doos.
Inhoud: 4 geperforeerde achtergronden, 4 enveloppen met in totaal 78 losse stukjes, 78 kleurrijke splitpennen en een handige en duidelijke handleiding.
Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
39.52340.35
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!

product referentie :DJ08971

Collectie Atelier 'Les Petits' van Djeco
Inspiratie en thema's