Schattige Biofino set - Lievelingswafels *

Staat: Nieuw product

Haba

HAB201

Een wafeltjes, mama?

Laat je kleintje lekker koken in zijn of haar speelgoed keukentje met deze fijne Biofino eetset van Haba, inclusief lekker toefje slagroom. Dat wordt smullen!

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303493

CollectieWinkeltje, Biofino & accessoires
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Biofino is de leuke Haba-lijn vol 'lekkere' maaltijden waarmee je kind aan de slag kan gaan in de speelgoedkeuken, perfect voor talloze rollenspellen. In deze lievelingswafels-set zitten 5 hartvormige wafels, rode saus, 3 blauwe bosbessen, 2 aardbeien en een toefje slagroom om het te dresseren op het bijhorende bord. Lekker praktisch: het bord kan ook worden gebruikt om écht van te eten, het is vaatwasserbestendig en geschikt voor levensmiddelen.

Afmetingen verpakking: 27 x 20 cm
Materiaal: melamine en polyester
Leeftijd: geschikt voor kinderen ouder dan 3 jaar (Waarschuwing: kleine onderdelen - verstikkingsgevaar)
 
Haba is afkomstig uit Duitsland. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.20.270.040.11
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.