bonnet et queue de lapin

schattige dierenmuts en staart 'Konijn'

Staat: Nieuw product

Oskar&Ellen

KZ23701

Gedaan met warme maskers en schmink... Vanaf nu beleef je uren dress-up plezier met een eenvoudige muts en staart. Het Zweedse merk...

19,95 €

Add to my wishlist

Gedaan met warme maskers en schmink... Vanaf nu beleef je uren dress-up plezier met een eenvoudige muts en staart. Het Zweedse merk oskar&ellen komt met een reeks dierenmutsen en dito staarten die tot de verbeelding spreken. Ultrazacht, origineel, snel aan en uit, verstelbaar & handgemaakt in de Filipijnen. Meer hebben kiddo's niet nodig om een schattig konijn te zijn! Het setje is leuk verpakt in een netzak met vrolijk biesje.

Door een ingenieuze rek is de muts geschikt voor een hoofdomtrek van 50 tot 60 cm. De staart is verstelbaar met klittenband en heeft een minimale omtrek van 50 cm en een maximale omtrek van 60 cm. Ook andere dieren zijn verkrijgbaar in ons oskar&ellen-assortiment.

Geschikt voor kindjes vanaf 1.5 à 2 jaar.
Gemaakt uit 80% polyester en 20% katoen.
Wastip: 40°C handwas.

PersonageDier
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Gedaan met warme maskers en schmink... Vanaf nu beleef je uren dress-up plezier met een eenvoudige muts en staart. Het Zweedse merk oskar&ellen komt met een reeks dierenmutsen en dito -staarten die tot de verbeelding spreken. Ultrazacht, origineel, snel aan en uit & handgemaakt in de Filipijnen. Meer hebben kiddo's niet nodig om een gevaarlijke wolf, spitsige muis of grappige aap te zijn! De collectie bestaat uit verschillende dieren en is geschikt voor kids vanaf 1.5 à 2 jaar. Elk setje bevat een muts en staart en is leuk verpakt in een netzak met een vrolijk biesje. Snel je favoriete dier shoppen!