ma première poupée 'Calin'

schattige eerste babypop 'calin'

Staat: Nieuw product

Corolle

Mon Premier by Corolle (6)

Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen...

41,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle. Speciaal voor kleine mama's vanaf 18 maanden, biedt de 'mon premier'-collectie een complete wereld van zachte babypoppen op hun maat, kleding en verzorging. Deze Calin babypop is klein en licht, lekker zacht om te knuffelen en neemt alle houdingen van een echte baby aan. Verkrijgbaar in verschillende varianten, zodat elke kleine mama een pop vindt die het best bij haar past.
Lengte: 30 cm.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2823120.45
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.

product referentie :BMD57

Collectie Mon Premier by Corolle
Inspiratie en thema's