pop 'Zoje'

Schattige eerste pop - Zoje

Staat: Nieuw product

Haba

HAB261

poppen wereld van Haba (61)

Kiekeboe, mijn naam is Zoje. Ik ben dol op mijn geruite tuinbroek, die ik altijd en overal draag: in de kleuterschool en bij het spelen in de tuin. Mijn haar draag ik het liefste in twee staartjes. Zullen we samen spelen?

29,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303665

TypeKnuffelpopjes
Leeftijdvanaf 18 maanden

Schattige knuffelpop met blonde haren, leuke outfit die dankzij de klittenbandsluiting makkelijk aan- en uitgetrokken kan worden en een geborduurd gezichtje met sproetjes. Zoje is superlieve eerste pop voor kleintjes vanaf 18 maanden en maakt deel uit van de super leuke zachte poppenwereld van Haba, zeker het ontdekken waard.

Afmetingen: 30 x 8,5 cm
Materiaal: katoen, polyester
Leeftijd: voor kleintjes vanaf 1,5 jaar

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.59340.334
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en stories