Schattige gouden party kroon

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA415

Alles voor een prinsessen feestje (40)

Het is feest! En deze gouden kroon mag niet ontbreken.

Dit schattig en feestelijk hoofddeksel is gemaakt uit vilt en afgewerkt met gouden glitters aan de buitenzijde. Een feestitem dat je nooit meer af wil zetten en elk meisje past.

2,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 104889

PersonagePrinses/Koningin
TypeKroontjes*
KleurGoud

Schattig gouden Souza! feestkroontje, leuk accessoire om je prinsessenoutfit af te maken maar ook leuk om op een feestje of als je jarig bent te dragen. Dankzij de rekker onder de kin blijft dit mini kroontje perfect zitten.

_

De Souza! verkleedaccessoires voor jongens en meisjes zijn er om de knappe outfits en  verkleedkledij compleet te maken. Zo wordt verkleden pas echt een heerlijk feestje.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Alles voor een prinsessen feestje
Inspiratie en stories