marionnette Hansel

schattige handpop 'Hans'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ23408a

Poppenkast spelen met HABA (30)

Ken jij het sprookje van Hans en Grietje? Handpop Hans deelt graag als zijn avonturen met jou!De knuffelige handpop wordt snel een...

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Ken jij het sprookje van Hans en Grietje? Handpop Hans deelt graag als zijn avonturen met jou!De knuffelige handpop wordt snel een lievelingsvriend van kleine kiddo's. Hans is de ideale metgezel voor een eerste rollenspel en toneelstukjes. Ook leuk om een slaapwel-verhaaltje te vertellen!Materiaal: polyester. Afmetingen: 26 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.97.614.80.076
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301483

Collectie Poppenkast spelen met HABA
Inspiratie en stories